Tredje raka?

Imorgon har Sven chans att ta tredje raka segern. Även denna gång ska han tävla på Sundbyholm och har Jorma i sulkyn. Det här blir första gången på 1640 meter och det är autostart. Vi tycker motståndet ser tufft ut men i programmet är han tippad som första häst. Travronden har tippat honom som tredje häst. Det är lunchtrav och loppet är beräknat att starta 12.35. Tyvärr jobbar de flesta av oss och några går i skolan, så vi kan inte vara där och heja på honom. Men självklart hoppas vi på tredje segern!

Blir Jorma lika glad igen? (så glad var han när han pratade med mig (Eva)!) Bilden är tagen efter vinst nr.2.

 


Ja!!

Ja! Seger nummer två kom igår, 6/11-10. Sven lyckades runda sina motståndare i tredje spår i sista kurvan. Så, trots att han hade otur i spårlottningen och fick starta sist så vann han med två längder. Och än en gång lyckades han också förbättra sin tid och sprang nu på 17,5. Många trodde på honom eftersom att han var favorit i loppet och gav bara 2,91 i vinnarodds. V75-dagen med Breeders´Crown finaler var bra och avslutades verkligen på bästa sätt.

 

Här är en bild på Sven direkt efter loppet.


Kommer nästa seger imorgon?

Kanske, kanske inte? Sven kommer nog få det svårt imorgon på V75-dagen, 6/11-10, med startnummer 15 och 20 meters tillägg. Men Jorma fick ju bra fart på honom förra gången så varför inte? Så alltså, imorgon på Sundbyholm lopp 13 kommer Sven Palema starta.

 

Blir vi så här glada och nöjda imorgon också?

Bilden är tagen efter Svens första seger den 19/10-10 och på bilden är Sven och Eric som också är delägare.


RSS 2.0